hem lättläst • evenemang trailers media pennor leverantörer kontakt
Företagsinformation      Regementsgatan 52   |   21748 Malmö   |   040-267200   


Evenemang

Klicka på bild (med pil) för bildvisning.


Klicka! Internationell författarscen
med Åsne Seierstad

Malmö Stadsbibliotek onsdag 11 december 2013

Åsne Seierstad berättade om sin senaste bok: "En av oss - en berättelse om Norge" i samtal med Daniel Sandström - kulturchef på Svenska Dagbladet - och det var vår bokhandel som blev inbjuden att hålla i bokförsäljningen på plats.

En spännande kväll i Ljusets Kalender med över 400 sittande åhörare - hur många som fick nöja sig med ståplats vet vi inte.

Hela hennes framträdande kan ses via Malmö Stadsbiblioteks Bambuser


Klicka! Boksignering med
Anna-Lena Bergelin och Jan Sigurd

Lördag 7 december 2013

Anna-Lena och Jan signerade sina böcker från nystartade bokförlaget Espri Pocket: "Nej tack, jag åt nyss", "Siesta hela veckan" samt "Sanningens pris".

Specialpriser och mycket humor.


Klicka!
3 bilder
Boksignering med
Johanna Rehn och Sara Wikander

Lördag 2 november 2013

Johanna Rehn arbetar till vardags som illustratör och har precis släppt sin egen bilderbok "Moas mörker" om Moa som är lite mörkrädd av sig, men som kommer på att man kanske kan skrämma mörkret. Men hur?

Sara Wikander har släppt tre böcker med massagesagor och dessa har Johanna illustrerat. "Massagesagor", "Massagesagor för de minsta" samt "Nya massagesagor".

Med boken "Massagesagor" fick Sara Wikander tusentals föräldrar och barn att upptäcka den glädje och gemenskap som beröring genom massage kan ge och flera skolor och förskolor använder sig numera av tekniken. Johanna och Sara finns på plats för att signera och prata om sina böcker och Sara demonstrerar gärna olika tekniker för barnmassage.


Klicka! Malmö Bokdagar
fredag 26 och lördag 27 april 2013

Premiären för Malmö Bokdagar i Kronprinsen Köpcenter med speciellt inbjudna förlag och författare som bjöd på bokförsäljning och bokprat. Bland förlagen märktes Kira Förlag, Historiska Media samt Roos & Tegnér och bland författarna såg vi Kristina Kamnert, Stephan Skougaard, René Vázquez Díaz, Set Mattsson och Kalle Lind med flera.

Vår bokhandel hade besök av Kim Kimselius, Malin Stehn, Emma Andersson, Anette Eggert, Peter Gissy och Jörgen Hansen.

Nästa gång vi arrangerar Malmö Bokdagar blir i mars 2014.
Öppna PDF dokument här!


Boksignering med Cecilia Hultberg
Lördag 29 september 2012

Cecila signerade och pratade om sin senaste roman ”Min bror Kristus”.
- Året är 1956. Efter viss dramatik kommer Krister till världen. Han studerar till läkare, men börjar tvivla på om han valt rätt. Inte blir det bättre när han inser att han är homosexuell. Tillvaron vänds upp och ner. I en gammal nedlagd skola startar han ett läkarhus tillsammans med ett antal homosexuella medarbetare. Verksamheten fylls av med- och motgångar. Samtidigt sprids ett virus över världen och Krister ger sig in i forskning rörande hiv. Så småningom infinner sig misstanken att han själv är smittad...


Boksignering med Viveka & Jesper Olsson
Lördag 29 september 2012

Viveka och Jesper presenterade sina två barnböcker ”Ebbes första solsemester” samt ”Lär dig räkna 1-10”. ”Ebbes första solsemester” handlar om pojken Ebbe och hans förväntningar inför familjens första utlandsresa. Han drömmer om att snorkla bland riktiga fiskar i havet, men först övar han på att snorkla hemma i badkaret. Utlandsresan startar med en tidig biltur till flygplatsen. Vi får vara med familjen vid incheckningen, på flygplanet och vidare med bussen till hotellet. Framme i Grekland blir det äntligen sol och bad och Ebbe är med i hotellets barnklubb. Där träffar han flickan Klara som han har roligt tillsammans med. Tror du det blir någon snorkling bland riktiga fiskar i havet?

I ”Lär dig räkna 1-10” får man hjälp av nyckelpigorna och deras prickar för att lära små barn att räkna från 1 till 10. En färgglad bok som på ett lekfullt och pedagogiskt sätt lär barnen att känna igen siffrorna.


Klicka!
5 bilder
Boksignering med Lotta Löfgren-Mårtenson
Lördag 4 december 2010

Lotta pratade om sin lättlästa bokserie om tonårstjejen Emma och hennes vardag med skolan, kompisar och familj. Lotta skriver enkelt och rakt om tonårsvärldens ibland struliga verklighet. Hittills har det utkommit fyra böcker i serien om Emma: "Älskar, älskar inte", "Typ jättekär, liksom!", "Spegel, spegel på väggen där" samt "Snyggast på nätet"

"Läsovana tonårsflickor kommer att gilla den och många kommer också att känna igen sig i den"

Helena Ekberg Sjöstedt - Bibliotekstjänst.

Läs mer om böckerna och Lottas arbete som docent på hennes egen hemsida:
www.lofgren-martenson.com


Klicka!
4 bilder
Boksignering med Suzanne Mortensen
Lördag 30 oktober 2010

Suzanne Mortensen berättar om sina fyra deckare för barn om Dickens detektivbyrå - "Glassbilen som försvann", "Stoppa ficktjuvarna", "Silverskatten" och "Juvelkuppen".
Många passade på att få en pratstund med henne och få böckerna signerade. Suzanne håller på att avsluta sin femte bok i serien om Clara Dickens och hennes medhjälpare - barnen Svana och Svante. Titeln på den nya boken är ännu inte bestämd, men vi ser fram emot ett nytt spännande fall för Dickens detektivbyrå.

www.dickensdetektivbyra.se


Klicka!
8 bilder
Boksignering med Kim Kimselius
Lördag 3 juli 2010

Trängsel i butiken när Kim Kimselius berättar om sin senaste bok: "Theos Pompeji." Världspremiär för hennes trogna fans - några nedresta ända från Göteborg. Kim var på sitt allra soligaste humör och signerade böcker så pennan glödde. Senaste nytt om Kim hittar du alltid på hennes Blogg:
http://kim-m-kimselius.blogspot.com/


Klicka!
5 bilder
Boksignering med Kim Kimselius
Skärtorsdag 1 april 2010

Idag har jag varit och berättat om mina böcker och signerat på Junior Bok och Film på Kronprinsen i Malmö. En mycket trevlig butik som ägs av bokhandlare Ronny.
"Kim Kimselius"


Klicka!
12 bilder
Boksignering med Stina McMullin
Lördag 28 november 2009

I samband med hennes nya bilderbok "Nelly och Ninen"
- En tänkvärd berättelse om mod och vänskap med fantastiska illustrationer av författaren.
En debutbok som kommer att låta tala om sig. Med vid signeringen var också "Ninen" i jätteutgåva!
   
Junior Bok och Film   |   Kronprinsen Köpcenter »   |   Regementsgatan 52   |   21748 Malmö   |   040-267200   


skapad av jf-design